Kurstjens Ballonvaarten

Ballonvaren in midden Limburg

Kleine Groepen

Bij ons kunt u genieten van een ontspannende vaart, of u nu solo avonturier bent of met een gezelschap tot 9 personen. Onze ballonvaarten zijn flexibel en bieden plaats aan zowel individuele passagiers als kleine groepen.

Over ons

Gezelig en persoonlijk

Ervaar de charme van een intieme en gezellige ballonvaart bij ons. Onze keuze voor kleinere ballonnen en groepen zorgt voor een persoonlijke sfeer. U heeft ruimschoots de gelegenheid om al uw nieuwsgierigheid te bevredigen door vragen te stellen aan onze ervaren piloot.

Over ons

Veilig

Bij ons staat veiligheid voorop. Onze ballonnen en alle bijbehorende apparatuur ondergaan jaarlijks strikte keuringen. Bovendien voeren meerdere ervaren teamleden grondige controles uit voordat de ballon de lucht in gaat. Zo kunt u met een gerust hart genieten van een zorgeloze ballonvaart.

Over ons 

Onze Piloten

Leon Kurstjens

Piloot Sinds 2004

Leon zijn passie voor ballon varen begon al in het jaar 2000 en heeft sinds dien al meer dan 1500 luchtballonvarten gemaakt. 

Angele Linders

Piloot sinds 2007

Angele werdt aangestoken door Leon zijn passie voor ballon varen waardoor ze zelf haar eigen passie er voor heeft ondekt.
Ze is sinds 2007 al piloot en heeft al 1200 varten gemaakt.

Over Ons

Bij Kurstjens Ballonvaarten draait alles om de passie voor de vrijheid van het luchtruim. 

Onze liefde voor ballonvaren ontstond door het aanschouwen van een luchtballon in de hemel, een beeld dat onze verbeelding ving en nooit meer losliet.

Na tien keer als passagier in een ballon te hebben meegevaren, groeide de drang om zelf het roer in handen te nemen. Deze droom werd werkelijkheid in 2005, toen leon het brevet behaalden en onze avonturen in de lucht begonnen.
 
Het was niet alleen het vliegen dat ons hart sneller deed kloppen, het was ook de kans om nieuwe horizonnen te verkennen. Angèle, even gepassioneerd door de magie van het ballonvaren, behaalde in 2007 ook haar brevet. 

Samen hebben we sindsdien avonturen beleefd in de luchten van Oostenrijk, Lapland, Zwitserland, Spanje, Duitsland, België, Zweden en vele andere plaatsen. 

Onze passie voor ballonvaren blijft net zo sterk als in het begin. 

Elke vlucht is een nieuw avontuur, een kans om de wereld vanuit een ander perspectief te zien en onze liefde voor het ballonvaren met anderen te delen. 

Bij Kurstjens Ballonvaarten nodigen we je uit om deel uit te maken van dit ongelooflijke avontuur in de lucht.

Onze start locaties

 Montfort

 Herkenbosch

 Roermond

Ivaro Steenhandel En Pex Dakbedekkingen Ivaro Steenhandel , Pex Dakbedekkingen , Oolderhuuske, Erea X , Kurstjens puttenboorbedrijf

Neem contact met ons op

Aantal personen

Bedankt voor het versturen van het formulier! We nemen zo spoedig mogelijk contact met op.
Bedankt voor het versturen van het formulier! We nemen zo spoedig mogelijk contact met op.